|

СЬОГОДНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З СИНДРОМОМ ДАУНА

В Україні і у світі сьогодні відзначають день людей з синдромом Дауна. Соціальний центр для дітей з особливими потребами при ВОБФ “Карітас-Волинь” разом з ГО “Світ для дітей” на честь цього дня провели акцію у центрі міста спрямовану на підвищення обізнаності громадян, а також для включення в суспільство сонячних людей.

Працівники центру провели майстер – клас “Кольорова шкарпетка,” де кожна дитина могла зробити виріб і оздобити на свій смак, та сфотографуватися . На акції можна було придбати справжні і пряничні шкарпетки, а усі зароблені кошти пішли на лікування сонячної дівчинки Софійки.

Роздавались листівки в яких обговорюється проблема упередженості у ставленні до людей з синдромом Дауна. Також до акції долучився п. Роман з клубу «Супер Книга» який розважав діток, провівши конкурси і створивши бульбашкове шоу, а директор міського Палацу Культури п. Марія Олійчук допомогла в організації, надавши необхідний інвентар.
Як і кожен з нас , людина із синдромом Дауна – унікальна. У неї свій характер, можливості, інтереси. І, без сумніву така людина гідна поваги, хоча б за те, що щодня долає труднощі, незнайомі нам з вами.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *