СПРАВИ МИЛОСЕРДЯ Є СПРАВАМИ ПРАКТИЧНОЇ ЛЮБОВІ

Справи милосердя є справами практичної любові, завдяки яким ми йдемо на допомогу ближньому в його тілесних і духовних потребах. Голодного нагодувати, спраглого напоїти, нагого одягнути… це одні з діл милосердя та дієвий спосіб відкриття себе на потреби ближніх.
Все більше людей звертається до нашого фонду з проханням допомогти продуктами харчування – просять щось поїсти і нагодувати сім’ю. Найчастіше – це малозабезпечені, багатодітні родини, хворі люди, які не мають коштів через лікування, сім’ї у складних життєвих обставинах. Продукти, одяг, підгузки – це те, чим ми зазвичай ділимося з нашими підопічними.

Сердечно дякуємо усім, хто активно і жертовно допомагає нам підтримувати потребуючих! Особливу подяку засилаємо в Італію – отцю Армандо Карамачі, пані Ользі Сейфуллаєвій та усім добродіям, які долучаються до справ милосердя!

Продукти харчування, одяг, взуття та інші необхідні речі регулярно надходять до нашого фонду завдяки старанням отця Армандо та пані Ольги. Ніколи не перестанемо дякувати Вам і молитися за Вас, наші дорогі друзі! Завдяки Вашій підтримці ми маємо можливість годувати наших діток – підопічних Центру для дітей і сімей Карітас-Волинь, допомагати продуктами або одягом потребуючим ближнім, які не з власної волі опинилися у складних життєвих обставинах.
Вкотре намагаємося підібрати слова, аби висловити Вам нашу вдячність і захоплення. Дякуємо сердечно за вашу небайдужість, співучасть, за посильну допомогу! Ті, хто чинять справи милосердя, отримують рясні благодаті. В Євангелії від Луки Ісус каже: «Давайте – і дасться вам». Нехай добрий Господь винагородить сторицею кожного з Вас! Дякуємо!