|

СВІЧЕЧКИ ВИГОТОВЛЕНІ У СВІЧКОВІЙ МАЙСТЕРНІ ПАРАФІЇ БЛАГОВІЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ УГКЦ СМТ. СТАРА ВИЖІВКА

Ці прекрасні свічечки виготовлені у свічковій майстерні парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ смт. Стара Вижівка. Дана діяльність стала можливою завдяки реалізації парафіяльного проекту «Свічка милосердя», підтриманого у межах конкурсу грантів програми «Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні». Мета цієї ініціативи полягає у тому, аби кошти, отримані від реалізації даної продукції, використати на діла милосердя, або якусь соціальну потребу. Також вагомою ціллю є залучення молоді до суспільно-корисної праці та привернення уваги до більш реального, а не віртуального життя. Керівник проекту отець Volodymyr Ulian (адміністратор парафії), має ще багато ідей для соціального підприємництва, яке сьогодні дуже поширене у світі та починає практикуватися і в Україні. Священик відкритий до творення команди, котра не боїться змінюватися та змінювати.
Ініціативна група парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці запрошує усіх жителів селища Стара Вижівка та району активно долучатися до реалізації проекту через придбання або поширення свічок. Нехай вогник різдвяної свічки зігріває кожну родину не лише фізичним, але і духовним теплом через усвідомлення того, що ви перед Різдвом долучилися до діла милосердя.
Команда з активізації соціального служіння у Луцький Екзархат Української Греко-Католицької Церкви сердечно дякує отцеві Володимиру та активним парафіянам за співучасть у справах милосердя. Дякуємо усім, хто пожертвував свій час, аби цей проект розпочався! Світло цих свічечок обов’язково освітить ваші оселі, зігріє ваші серця і пригадає про те, як плідно і жертовно ви готувалися до Різдва!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *