|

СВЯТКУВАННЯ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Черговий святковий і вдячний допис про те, як небайдужі і прекрасні люди допомагають влаштовувати чудові дні народження для діток, позбавлених батьківського піклування.

2 жовтня виповнилося шість років дівчинці Юлії з багатодітної родини із селища Благодатне. З нагоди такої гарної події у помешканні цієї сім’ї відбулося свято з подарунками, неймовірним тортиком зі свічечками, солодощами, кульками, сюрпризами, майстер-класом, а головне – наповнене щирою дитячою радістю, сміхом, захопленням, приємними враженнями. Дівчинці дуже сподобалися усі подарунки. Юля разом зі старшим братом Дмитриком та молодшою сестричкою Наталкою смакували тортом, солодощами, розповідали віршики, а на згадку про свято розфарбували і прикрасили гіпсові фігурки. Шкодували діти, що не було з ними братиків Романа і Володі, адже хлопці навчаються у школі-інтернаті.

Радіємо разом з дітками, що свято вдалося. А вдалося воно саме завдяки Вашій допомозі і небайдужості, дорогі і найдобріші друзі! Ми сердечно і щиро дякуємо усім, хто долучився і підтримав: Андрій Ласкевич, Nataliya S Dunn, Тетяна Кліщук, ВОБФ Карітас-Волинь, Благодатна селищна рада, бібліотека-філія №3 Нововолинської ЦБС селища Благодатне, Іра Желяскова, Мар’яна Ткачук. Важливо було створити святкову атмосферу, аби показати дітям, що вони важливі і про них пам’ятають і в цьому допомогли саме Ваші чуйні серця! Дякуємо! ❤️

Окрема щира подяка Андрій Ласкевич за попередньо подаровані для цієї сім’ї два односпальних ліжка, матраци і постіль і за такі необхідні подарунки для Юлі!

Безмежно дякуємо Тетяна Кліщук за дуже гарний святковий торт! Дітки казали, що такого смачного вони ніколи не куштували!

Також передаємо сердечну вдячність у Німеччину Nataliya S Dunn, яка передала для цієї родини продукти харчування та одяг для дітей і бабусі!

Ще раз вітаємо маленьку Юлію! Будь здоровенька і щаслива! Нехай Господь завжди захищає тебе від усіх бід цього світу! Нехай Пресвята Богородиця оберігає тебе!

P.S.Через місяць виповниться 10 років Дмитрикові. Хлопчик дуже хоче, щоб і в нього був такий день народження, як і в молодших сестричок. Будемо щиро вдячні бажаючим допомогти створити для дитини гарне і незабутнє свято.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *