|

«СВЯТИЙ МИКОЛАЙ НЕ ЗАБУДЕ ПРО ДІТОК»

Під час проведення нашим фондом благодійної акції до Дня святого Миколая на Українська Біржа Благодійності було розміщено проект «Святий Миколай не забуде про діток» https://ubb.org.ua/uk/project/4560/з метою залучення благодійних пожертв для придбання солодощів потребуючим дітям. Завдяки зібраній на УББ сумі коштів вдалося придбати 138 солодких подарунків для вихованців Іваничівської школи-інтернату та діток з малозабезпечених, багатодітних, кризових родин, якими опікується Центр для дітей і сімей ВОБФ Карітас-Волинь.

І хоча різдвяні і новорічні свята вже залишилися приємною згадкою, нещодавно кожна дитина отримала сюрприз – солодощі від УББ.

Висловлюємо слова найщирішої вдячності усім-усім добродіям, які долучилися до збору коштів і пожертвували частинку свого тепла і турботи, аби викликати радість і посмішки на дитячих обличчях від отриманих подарунків! Сердечно дякуємо Українська Біржа Благодійності – першій в Україні незалежній загальнонаціональній соціальній інфраструктурі онлайн-благодійності, завдяки якій є можливість врятувати або хоча б поліпшити життя конкретних людей.
Бракує слів, аби висловити безмежну вдячність та захоплення Вашою жертовністю! Дякуємо!

 

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *