|

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ У ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОМУ ЦЕНТРІ ПАВЛІВСЬКОЇ ОТГ

Нещодавно у Павлівській ОТГ розпочав свою діяльність інклюзивно-ресурсний центр, де надають допомогу діткам з особливими освітніми потребами. Саме до цих чемних і слухняних малюків 20 грудня запросили на гостини Святого Миколая, який завітав не з порожніми руками, а гарними подаруночками, які були підготовлені за їхніми листами-проханнями.

Розпочалося свято цікавим тематичним заходом, який підготували працівники ІРЦ. Малюки виконували цікаві завдання, брали участь у конкурсах, співали і танцювали разом із Миколаєм, який, звісно ж, хвалив і радів за кожну дитинку. Найочікуванішою частиною було вручення подаруночків, після чого директор ВОБФ Карітас-Волинь отець Володимир Кметь передав кожній дитині імбирно-медове «печиво зі смаком доброти», яке з любов’ю випекла і розписала талановита майстриня Мар’яна Новачук з Іванич.

Від щирого серця висловлюємо слова вдячності усім чудовим і добрим людям, хто відгукнувся на наше прохання, обрав лист дитини і підготував адресний подарунок: Людмилі Приходько, Тетяні Дмитрук, Катерині Ляснюк, Світлані Березеній, торговельному центру Бери Вези у м. Луцьк компанії METRO Cash & Carry Ukraine, добродіям, які подарували цукерки. 12 подарунків надав ВОБФ «Карітас-Волинь».

Дякуємо усім Вам, наші найкращі! Дякуємо за жертовність, за старання, витрачений час, за Вашу допомогу! Нехай щедрий Господь винагородить Вас сторицею! Миру, щастя, здоров’я та благополуччя Вам! Бажаємо усім радісних свят!

Дякуємо! ❤️

Святий отче Миколаю! Моли Бога за усіх діточок у світі і за всіх, хто їм допомогає!

#подяка_благодійникам #допомога_дітям #благодійна_акція #Святий_Миколай_іде_до_дітей

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *