|

ТРЕНІНГ ДЛЯ ЛІДЕРСЬКОГО АКТИВУ ЗОШ №3

В Центрі для дітей та сімей Карітас-Волинь відбувся тренінг для лідерського активу ЗОШ №3, яким опікується педагог-організатор Мельник Світлана Ярославівна. Це вже третя група лідерів, які відвідують тренінгові заняття з тематики «Лідерство», спрямовані на досягнення успіху в житті. На таких зустрічах активні підлітки навчаються навичкам лідера, вмінням опановувати себе у складних ситуаціях, розвивають лідерські якості. Під час даного тренінгу учасники шляхом мозкового штурму з’ясували поняття «лідера» та притаманні йому якості.

Завданням таких занять є стимулювати учасників у пошуках свого розуміння лідерства, активізувати й удосконалити індивідуальний досвід кожного.

Про розвиток творчої і соціальної ініціативи молоді та високий рівень соціально –комунікативних здібностей піде мова на наступних заняттях, які відбуватимуться у соціальному центрі. Підлітки засвоять прийоми ефективного спілкування та взаємодії, вміння подобатись і вести за собою. Сьогодні суспільству необхідні лідери з розвиненим лідерським потенціалом, здатні критично мислити, емоційним інтелектом та здатністю генерувати нові ідеї, приймати нестандартні рішення, нести за них відповідальність. Учасники навчаться вмінням переконувати, організовувати, об’єднувати навколо себе послідовників, спрямовувати зусилля всієї команди на реалізацію поставленої мети. Формування лідерського потенціалу є не стихійним процесом і його потрібно цілеспрямовано організовувати у сфері впливу педагогів.
#Центрдлядітейтасімей #Лідерство #Соціальнаініціативамолоді

 

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *