|

ТРЕНІНГ ДЛЯ ЖІНОК «ЗЦІЛЮЮЧА СИЛА ПРОЩЕННЯ»

В центрі для дітей та сімей Карітас Волинь відбувся тренінг для жінок «Зцілююча сила прощення». В тренінговому занятті використана була технологія програми  Сила Добра, в якій за основу беруться розповіді про ненасилля і примирення, про добрі справи, зроблені людьми в різні часи і в різних країнах. Ведучі тренінгу  Наталя Гавронська та  Олена Качорок запропонували учасникам вправи, направлені на пізнання себе. Після встановлених правил, група виконала творче завдання «Квіткова галявина».

Вправа дала змогу поринути у світ квітів, побачити серед них себе й візуалізувати квітку, виготовивши її з паперу. Так утворилася чарівна галявина, де в образі квітки, кожна жінка була особлива і неповторна.

У наступній вправі, учасниці заглибилися у свій внутрішній світ, замислившись над важливими й глибокими питаннями. Розповідь «Зцілююча сила прощення» дала змогу присутнім жінкам згадати і розповісти про свої образи і тих людей, яких образили. Учасниці емоційно висловлювали своє ставлення до прощення. Більшість зазначили, що прощення допомагає і тому, хто прощає і прощеному, а також у кожної людини свій шлях до прощення.
Для тих, хто був на тренінгу вперше і для тих, хто в котрий раз відвідує такі зустрічі, це заняття виявилося глибоким, пізнавальним, цікавим та змістовним.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *