|

ТРЕНІНГ “СТВОРЕННЯ КОМАНДИ”

В центрі для дітей та сімей Карітас Волинь відбувся тренінг для дітей  віком від 9 до 13 років на тему «Створення команди».

Метою тренінгу було: розвинути командні здібності учасників та навчити  іх комунікативним навичкам в міжособистісному спілкуванні. навчитись слухати інших та домовлятись у грЗаняття розпочалось вправою спрямованою на знайомство учасників. Кожен мав можливість за допомогою обраного образу розповісти про себе. Вправа «Мозковий штурм» допомогла учасникам тренінгу класифікувати та скласти власне розуміння слова «команда».

 Після інформаційного повідомлення про важливість позитивної комунікації, були проведені вправи та ігри для утворення  командного духу. Гра « Кораблі та скелі» дала дітям можливість сформувати комунікативні навички, спираючись на інтуїцію та довіру до партнера.

 Вправа «Вниз та догори» формує вміння працювати в парі для досягнення спільного результату. Також була проведена гра «М’яч по колу», метою якої є згуртування  учасників в спільних проблемних завданнях для формування навичок командної взаємодії.

 Показником хорошої командної взаємодії було те, що діти після завершення тренінгу ще тривалий час залишались у новоствореному колективі, ділились враженнями продовжували групову комунікацію.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *