|

ЦЕНТР ДЛЯ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ КАРІТАС ВОЛИНЬ ДОЛУЧИВСЯ ДО СВЯТКУВАННЯ ЗАХОДІВ, ПРИСВЯЧЕНИХ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Центр для дітей та сімей Карітас Волинь долучився до святкування заходів, присвячених Міжнародному дню захисту дітей. Протягом 1, 2 та 3 червня 2018 року у великих та малих містах України – Нововолинську, Бориславі, Бродах, Дніпрі, Дрогобичі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Кам’янському, Київі, Коломиї, Львові, Полтаві, Одесі, Сєвєродонецьку, Слов’янську, Стрию, Тернополі, Харкові, Хмельницькому – відбулося яскраве свято. В цих містах діє національна мережа Центрів для дітей та сімей Карітас України, за фінансової підтримки Карітас Австрія. Активності пройшли по всій Україні, від Заходу до Сходу, як своєрідний Всеукраїнський флешмоб, з метою привернути увагу громадськості до питань захисту прав дітей в Україні та їх благополуччя, а також подарувати незабутній час дітям та їхнім сім’ям.
Заходи були організовані на центральних майданчиках Нововолинська та селища Благодатного командою Карітас Волинь. В центрі для дітей та сімей допомогу та підтримку отримують близько 60 вразливих дітей.
Розваги та активності, які запропонував Карітас Волинь, проходили 1 та 2 червня не тільки в Нововолинську, а й в селищі Благодатному. У програмах передбачена була ціла низка цікавих діяльностей: різноманітні активні ігри, конкурси, вікторини, танці, малювання на асфальті, майстер-класи, лотереї та багато іншого. На гостей свята чекала яскрава та незвичайна фотозона, батут, аква-грим, багато смаколиків, сувенірів! Працівники Центру для дітей та сімей і для батьків передбачили корисні та цікаві активності: психологічні консультації та проективні методики для дітей. Під час свята в Нововолинську та Благодатному були організовані лотереї. Виручені благодійні пожертви та кошти будуть використані на літні табори для дітей із вразливих груп. Всі охочі, що прийняли участь у святкових заходах, отримали незабутні враження, яскраві емоції та позитивний настрій.

 

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *