|

У МІСТІ СТАРА ВИЖІВКА ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ В РАМКАХ ПРОГРАМИ «ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ПАРАФІЙ ТА ЇХ УЧАСТІ У ЖИТТІ ГРОМАД НА МІСЦЕВОМУ РІВНІ».

Цими днями у парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ у місті Стара Вижівка відбулася зустріч в рамках програми «Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні». Участь у заході взяли адміністратор парафії отець Volodymyr Ulian та небайдужі парафіяни, які зацікавлені в розвитку харитативної діяльності.
Зустріч розпочалася із спільної молитви, опісля якої отець Володимир Кметь розповів присутнім про мету і завдання програми, богословські основи соціального служіння УГКЦ та суть соціального служіння у парафії. Крім цього, учасники заходу переглянули та обговорили відеоматеріали «Доповідь Блаженнішого Святослава на Форумі соціального служіння УГКЦ» і «Соціальне служіння УГКЦ». Також отець Володимир представив посібник «Любов’ю служіть один одному» та розповів про діяльність благодійного фонду «Карітас-Волинь». Присутні отримали інформаційні буклети про соціальне служіння УГКЦ.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *