|

УРОЧИСТЕ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ

24 грудня у приміщенні Благодатної селищної ради відбулося урочисте нагородження переможців творчого конкурсу дитячого малюнка «Святий Миколай, ти до нас завітай!»

Нагадаємо, що конкурс проводився з 11 листопада до 13 грудня 2019 року у межах щорічної благодійної акції «Святий Миколай іде до дітей» ВОБФ Карітас-Волинь з метою пошуку та підтримки талановитих та обдарованих дітей селища Благодатне шляхом залучення до образотворчого мистецтва, виховання поважного ставлення до традицій і звичаїв українського народу. Організатори конкурсу ВОБФ Карітас-Волинь і Благодатна селищна рада.

Участь взяли діти віком від 6 до 14 років, які проживають або навчаються у селищі Благодатне. На конкурс надійшло 75 малюнків, виконаних у різній техніці. Комісія визначила переможців у трьох вікових категоріях.

Переможці конкурсу:

🎨Вікова категорія від 6 до 8 років

І місце: Христина Явдик «Святий Миколай і дівчинка»

ІІ місце: Юлія Кужелевич «Святий Миколай на порозі»

ІІІ місце: Артур Ткачук «Список подарунків»

ІІІ місце: Іван Паращенко «Веселий сніговик»

🎨Вікова категорія від 9 до 12 років

І місце: Олександр Максимук «Святий Миколай вже їде»

ІІ місце: Вікторія Дробот «Подарунки для дітей»

ІІІ місце: Катерина Строк «Святий Миколай йде до нас»

ІІІ місце: Анна Щокіна «Діти чекають подарунків»

🎨Вікова категорія від 13 до 14 років

І місце: Ірина Кохманська «Щедрість таємничого гостя»

ІІ місце: Недільна школа «Різдвяний настрій»

В актовій залі селищної ради зібралися переможці, їхні батьки, рідні, педагоги, члени конкурсної комісії та організатори заходу. Перед початком нагородження до присутніх звернувся директор ВОБФ «Карітас-Волинь», голова конкурсної комісії отець Володимир Кметь, який подякував дітям за старання та участь, адже усі малюнки дуже гарні і серед них важко було визначити найкращі. «Серед завдань цього конкурсу є духовно-моральне та естетичне виховання підростаючого покоління, виявлення творчих художніх здібностей та талантів юних дарувань, розвиток патріотичних почуттів у дітей. Тому важливо такі заходи проводити регулярно», – наголосив священник. Керівник гуртків образотворчого мистецтва еколого-натуралістичного відділу НЦДЮТ, член конкурсної комісії Руслана Клімко пояснила за якими критеріями та на що зверталася увага під час оцінювання конкурсних робіт. Селищний голова Олександр Топорівський зазначив про важливість участі дітей у різних творчих заходах, висловив вдячність усім причетним до конкурсу. Завуч ЗОШ №8 Микола Воєвудко також подякував учасникам і їхнім батькам, привітав з прийдешніми святами.

Опісля офіційної частини отець Володимир Кметь вручив кожному переможцеві подарунки і солодощі від ВОБФ «Карітас-Волинь». Колективна робота учнів недільної школи була нагороджена подарунком від депутата Нововолинської міської ради, члена комісії Галини Панафідіної і ВОБФ «Карітас-Волинь».

Висловлюємо слова вдячності усім дітям за старання та участь. Дякуємо за кожен малюнок, який надійшов на конкурс. Приємно, що у селищі Благодатне проживає стільки талановитих та творчих дітей.

Переможцям адресуємо щирі вітання!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *