|

УСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ПО ПРОГРАМІ МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ: ДІАЛОГ.

4 – 6 жовтня у м. Київ проходить установча конференція по програмі Место встречи: Диалог. Місце зустрічі: Діалог. TreffpunktDialogНімецького фонду EVZ для грантерів конкурсу. Мета діяльності даної програми в Україні є фінансова та методологічна підтримка недержавних організацій, які сприяють покращенню соціальнього та психологічного стану людей, що постраждали від тоталітарних режимів, перш за все від нацизму, а також сприятимуть розвитку діалогу та взаєморозуміння між цією категорією людей та молоддю. Помічник директора Карітас-Волинь Тетяна Карпенюк та бухгалтер Оксана Хахуда взяли участь у даному заході.

Програма конференції цікава та насичена. Організаторами була подана корисна інформація для успішної реалізації проектів та допомоги літнім людям. Навчання поєднувалися з гарним святкуванням 10-річчя реалізації програми в Україні Благодійною організацією “Турбота про літніх в Україні”: висадження алеї пам’яті жартів націонал-соціалізму у парку Перемоги м. Київ.

До слова, в рамках даної програми у ВОБФ “Карітас-Волинь” у 2012 році був створений центр “Довіра” для жертв націонал-соціалізму у м. Нововолинськ. Завдяки підтримці німецького фонду з 1 листопада цього року заплановане розширення напрямків діяльності центру “Довіра” у м. Нововолинськ та сусіднє селище Благодатне.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *