|

ВЕЛИКОДНІ ПРОДУКТОВІ НАБОРИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ЛІТНЬОГО ВІКУ

Великдень – це найбільше і найважливіше християнське свято, яке спонукає кожного із нас ще раз замислитись над духовними та моральними цінностями, втілити свої думки та відчуття в добрі, щирі справи, розділили радість пасхальних днів з тими, хто знаходиться в складних життєвих обставинах..

Перед Великоднем у ВОБФ «Карітас-Волинь» традиційно проводиться акція «Великодній кошик», коли із зібраних від небайдужих людей продуктів співробітники та волонтери формують продуктові набори, та  несуть їх до помешкань нужденних, туди, де люди потребують тепла, добра, підтримки та трошечки дива.

Нещодавно працівники проекту «Розширення напрямків діяльності центру «Довіра» для жертв-націонал соціалізму через консолідацію волонтерського руху у м. Нововолинськ та смт. Благодатне»  відвідали своїх підопічних, одиноких, людей похилого віку, тих, які сьогодні перебувають у важких життєвих обставинах, та вручили їм великодні продуктові набори. Та благодійна ініціатива – це гарна нагода підтримати стареньких, привернути увагу суспільства до їхніх проблем, показати їм, що вони не самотні у цьому світі – їх шанують, підтримують і цікавляться їхнім життєвим досвідом. 

До слова, в рамках цьогорічної благодійної акції ВОБФ «Карітас-Волинь» було надано понад 200 великодніх продуктових пакунків для людей різних категорій: переселенцям, сім’ям у складних життєвих обставинах, багатодітним, сім’ям з дітьми з особливими потребами, людям літнього віку.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *