|

ВЕСЕЛА РОЗКОЛЯДА – ПРОВОДИ РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНИХ СВЯТ

У Карітас-Волинь відбулась весела Розколяда – проводи Різдвяно-новорічних свят, яка об’єднала разом підопічних центру «Довіра» для людей похилого віку та Центру для дітей та сімей. Такі спільні заходи людей літнього віку з молоддю є традиційними у Карітас-Волинь, які сприяють налагодженню діалогу між поколіннями та передачі життєвого досвіду старшого покоління молодшому з метою збереження національних традицій та звичаїв.
Розколяду розпочав директор отець Володимир Кметь, який привітав усіх з новорічно-різдвяними святами, благословив та окропив присутніх Йорданською водою.
Під час заходу звучали колядки, щедрівки, віншування.

У гості завітали вихованці Центру дитячої та юнацької творчості з концертною програмою на різдвяну тематику. Діти з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, також підготували колядки та віншування, які стали особливим подарунком для усіх присутніх, а, в першу чергу, й для самих дітей, які тішаться кожній можливості проявити свої творчі здібності.

Люди похилого віку спільно співали, щиро віншували, прославляли народження Христа.
Підопічні центру «Довіра» були щиро вдячні запрошенню на святкове дійство, адже старшим людям так часто бракує уваги та відчуття необхідності. Вони були приємно вражені стараннями учасників заходу, дякували, що діти та молодь шанують українські звичаї і, в свою чергу, поділилися власними традиціями святкування різдвяних свят.
Захід відбувся за сприяння програми Место встречи: Диалог. Місце зустрічі: Діалог. TreffpunktDialog та EVZ Foundation.
#ЦентрДовіра #EVZДіалог #Місце_зустрічі_діалог

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *