|

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Сьогодні маємо прекрасний привід для добрих слів та щирих побажань – свій день народження святкує чудова людина – секретар Благодатна селищна рада пані Наталія Лобойко! 💐🌹🌺🥳🎂

Шановна Наталіє Михайлівно!

Колектив ВОБФ Карітас-Волинь разом із діточками селища щиро вітає Вас і огортає хвилею сердечних побажань та визнання того, що безліч щоденних турбот, велику відповідальність, хвилювання за ближніх можуть щодня нести на собі Ваші тендітні жіночі плечі!

Прийміть слова сердечної вдячності за Вашу постійну і посильну допомогу і запевнення у глибокій повазі! Ваша жертовність і Ваша співучасть у житті знедолених людей захоплює і надихає! Дякуємо Вам за безустанну готовність особисто долучатися до життєво необхідних справ милосердя!

«Усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших – ви мені зробили» (Мт. 25. 40). Цими словами Господь вчить нас служити нашому ближньому, що Ви і робите впродовж багатьох років для потребуючих діток, родин та мешканців селища Благодатне, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Бажаємо, щоб Господь завжди підтримував Вас та дарував Вам наснаги і сил, щастя і здоров’я, успіхів і многих літ! Божого благословення для Вас і Вашої родини та опіки Пресвятої Богородиці у всіх справах та починаннях!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *