ЗАНЯТТЯ З ФІЗКУЛЬТУРИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ЛІТНЬОГО ВІКУ

Щотижня підопічні центру “Довіра” для людей похилого віку Карітас-Волинь проводять годину здоров’я у спортзалі місцевої спортивної школи в рамках програми Место встречи: Диалог. Місце зустрічі: Діалог. TreffpunktDialog. Заняття з фізкультури для людей літнього віку на волонтерських засадах проводить п. Надія Дячук, головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Тренер допомагає правильно розраховувати навантаження, на що важливо звертати увагу у старшому віці, щоб заняття спортом було корисним та безпечним.

Загальновідомо, що, почавши займатися навіть в похилому віці, люди можуть значно покращити своє самопочуття, знизити ризик серцево-судинних захворювань та зміцнити імунітет.
Помірні фізичні навантаження додають активності та підіймають настрій.
Від імені учасників центру “Довіра” та працівників “Карітас-Волинь” висловлюємо вдячність за допомогу та підтримку у реалізації проекту Нововолинській дитячо-юнацькій спортивній школі.