Мовленнєвий розвиток дитини – важлива сфера та складова частина успішного навчання та комфортного комунікативного настрою.

Дитячий простір Карітас-Волинь, створений для дітей ВПО (вул. Кауркова, 29-а) запрошує на консультації та корекційні заняття, які проводить логопед-дефектолог Світлана Тильна. Світлана має більш як 30 років досвіду, член Асоціації практичних логопедів України, активний та сертифікований учасник спеціалізованих онлайн-конференцій.

Логопед виявляє та надає допомогу дітям різної категорії потреб: практикує раннє втручання при розладах дітей з РАС та РДУГ; коригує порушення звуковимови, обстежує мовлення та надає індивідуальні консультації. З початку навчального року ми охопили 26 дітей, провели 160 корекційних занять та більше 20 індивідуальних консультацій. Корисним для батьків став тренінг “Невротичні форми порушення мовлення як наслідок психічної травми або стресу”.

Особлива увага – формуванню саме українського комунікативного мовлення. Адже мова – це наша “зброя” у боротьбі за незалежність! Багато діток уже подолали труднощі звуковими та успішно спілкуються. Кваліфікована допомога подарує радість нових можливостей та досягнень вашим дітям!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *