В інтеграційному хабі «Сила добра» Карітас-Волинь протягом останніх місяців проводили групові тренінги та арт-терапевтичні заняття вікових груп з дитячим психологом Наталією Гавронською.

«Тренінгові заняття сприяють створенню позитивного мікроклімату в колективі, вчать відчувати себе вільно, допомагають кожній дитині розкритися, відчути свою приналежність до групи, розуміти емоційний стан іншої людини. Основним завданням таких зустрічей є надання психологічної допомоги дітям, які пережили травматичні ситуації з метою відновлення їхньої психічної чутливості», – каже пані Наталія.

У групах діти самі створюють атмосферу доброзичливості, довіри, спільності та з нетерпінням очікують на чергову зустріч.

Активності проходять за підтримки проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *