| | |

ВІДПОЧИНОК У ЛІТНЬОМУ ХРИСТИЯНСЬКОМУ ТАБОРІ «СВІТЯЗЬ LAND»

Карітас-Волинь організував відпочинок для 40 дітей віком від 8 до 15 років. 10 яскравих, незабутніх днів провели дітлахи в літньому християнському таборі «Світязь Land» на оз. Світязь, урочище Гряда. Приємно, що батьки довіряють нам організацію відпочинку своїх дітей. Щороку, майже 50% наших клієнтів повертаються в табір від Карітас Волинь та вважають його цікавим, змістовним, комфортним та безпечним.

Організатори табору забезпечили цікаву програму, що складалася з різноманітних активностей, а саме: щоденних ранкових та вечірніх молитов, занять з християнської етики та прав дітей, тренінгів на комунікацію та емоційний інтелект, майстер-класів, походів, квестів та переглядів фільмів. Купання в озері та засмагання, ігри на воді, конкурси з будівництва замків з піску та пляжна вечірка з іграми й солодким фуршетом – становили розваги на пляжі.

Родзинкою перебування в таборі стали змагання з вуличного футболу між чотирма командами, які були утворені в результаті жеребкування. Перемогли найсильніші. Капітанам команд за 1-е та 2-е місця були вручені кубки, учасникам подяки, а всі юні футболісти отримали призи від директора фонду о. Володимира Кметя.

Справжнім сюрпризом для дітей став прощальний вечір з нагородженням активних учасників табору, які доповнили барбекю та бенгальські вогні. Радість й піднесені емоції наповнювали дітей та підлітків. Не хотілося прощатись…

Таке насичене активне дозвілля дозволило дітям відновити природні сили організму, знайти нових друзів, отримати нові знання та стати ближчими до Бога. Організатори табору створили чудові умови для отримання повноцінного задоволення від справжнього відпочинку без гаджетів.

Один з відгуків: «Хотіла б подякувати всім за класно проведений час, я дуже задоволена всім. Дні були дуже насичені й круті. Швидко пролетів час, дуже шкода, що ми завтра вже їдемо додому».

До нових зустрічей, друзі, в літньому християнському таборі «СвітязьLand-2022»!

#КарітасДітям #Центрдлядітейтасміей #Християнськийтабір #СвітязьLand #Відпочинокбезгаджетів #Новідрузі

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *