В соціальному хабі Карітас-Волинь «Сила добра» під час щотижневих батьківських груп ВПО знайомились із новими ресурсними техніками. Психологиня Олена Качорок провела гру «Три питання до себе». Під час зустрічі учасники активізували творчі здібності, розвинули впевненість у своїх можливостях, самооцінці, визначили ключові моменти особистого життя. Усі ставили собі важливі життєві запитання, відповідали на них та вчилися, як по-різному долати важкі життєві обставини.

На завершення заходу психологиня провела зцілювальну техніку «Шлях героя». За допомогою метафоричних карток «СОРЕ», які у символічній формі зображують травматичні та стресові ситуації, учасники шукали способи їх вирішення.

Активності проходять за підтримки проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та текст «сповпраця3 прямуемо разом виконавець giz впо соцального хабу <сила добра> разом навчались долати життев руднощ пịд час психологчной гри <три питання до себе> учасники активзували творче здбности, розвинули впевненсть y своϊх можливостях, самооцнци, визначили ключов моменти особистого життя. l3 допомогою метафоричних карток <соре> учасники думали, як бути у травматичних та стресових ситуацях. 2»

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *