В межах проєкту «Соціальний хаб «Сила добра» за підтримки ЄС та уряду Німеччини з метою покращення психосоціального стану ВПО в Центрі Карітас-Волинь розпочалися заняття з оздоровчої гімнастики. Тренером групи здоров’я для батьків стала Валерія Чіткалюк, яка сама декілька місяців тому переїхала в Нововолинськ зі своєю сім’єю з Херсона.

Користь лікувальної фізкультури складно переоцінити. Вона сприяє зміцненню та оздоровленню організму, підвищує його опірність та покращує психологічний стан людини.

Як відмітила пані Галина з Харкова, такі заняття відволікають від життєвих проблем, покращують емоційний стан, заспокоюють. Сама тренерка Валерія каже, що ці зустрічі дають батькам гарні емоції, добре самопочуття, позитивний настрій. Вони знімають нервове напруження, і людина забуває про все негативне. Таким чином, батьки ВПО отримують такий необхідний ресурс для подолання життєвих викликів.

Активності проходять за підтримки проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та текст «прямуемо разом сп»впраця3 нимеччиною виконавець gız соцальному хаб "сила добра" розпочалися заняття 3 оздоровчой гмнастики ۸ለት гуманитару Caritas проект реагування кризувукрайни TaKi заняття вi̇дволкають вi̇д життевих проблем, покращують емоцйний стан, заспокоюють. лкувальна вальна физкультура знімае нервове напруження, людина забувае про все негативне таким чином, батьки впо отримують такий необхдний ресурс для подолання життевих викликi̇в.»

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *