Психолог Олена Качорок та соціальний педагог Тетяна Галицька (волонтерка проєкту) провели тренінг із взаємин дорослих та дітей у інтеграційному хабі «Сила добра».

Про підлітковий вік кажуть, що це найтонший з переходів за все людське життя. Як його пройти батькам разом дітьми та не втратити розуміння і тепло родинних відносин, – саме про це був наш тренінг.

Присутнім вдалось через психологічні вправи повернутись у свій підлітковий вік, відчути протиріччя, які обурювали їх тоді, та спробувати зрозуміти своїх дітей тепер. Ми використали наукові схеми за матеріалами відомого українського психотерапевта Лариси Дідковської. Цей захід – один з серії тренінгів про взаємини дорослих та дітей.

Долучайтесь!

Активності проходять за підтримки проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *