У рамках проєкту «Створення інтеграційного хабу «Сила добра» для родин ВПО з дітьми організували екскурсійну поїздку до Луцька. Учасники проєкту дізналися про цікаві факти минулого, побувавши у Луцькому історичному заповіднику, відвідали замок Любарта. Доторкнулися до таємниць, які зберігають підземелля, побували на виставі у драматичному театрі.

Усі ознайомились із діяльністю луцького хабу «СпівДія», який є центром різносторонньої допомоги для ВПО. На цій зустрічі, зокрема, експерти проєкту обмінялися цікавими практиками роботи з ВПО та домовились про співпрацю.

У своїх відгуках батьки зазначили:

«Дуже дякуємо всім причетним до організації поїздки до Луцька! Це була цікава екскурсія, що трохи розрадила звичайні проблемні будні. Щира вдячність організаторам та спонсорам!»

«Приєднуємося до подяки за чудову поїздку! Щиро дякуємо за екскурсії, виставу, нові зустрічі, враження та емоції».

Активності проходять за підтримки проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *