Щотижня в інтеграційному хабі «Сила добра» відбуваються батьківські зустрічі. Цього разу ми провели інформаційний захід з юристкою Мартою Улибіною-Вельгус. Зустріч проходила у форматі «запитання – відповідь». Запитання стосувались прав на відновлення документів, втраченої роботи, порядку відновлення зруйнованого майна, пошуку зниклих безвісти членів родини, юридичної підтримки сімей, у яких є люди з інвалідністю.

Учасникам хабу вкрай важливо дізнаватись юридичні аспекти проблем, які вони переживають через війну, в атмосфері довіри та комфорту. Усім сподобався лаконічний виклад інформації з посиланнями на статті законів та сайти підтримки.

Активності проходять за підтримки проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.