| | |

КОМАНДА ЮНИХ ФУТБОЛІСТІВ КАРІТАС-ВОЛИНЬ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ТУРНІРІ З ДИТЯЧОГО ВУЛИЧНОГО ФУТБОЛУ «КУБОК КАРІТАСУ»

Команда юних футболістів Карітас-Волинь вперше взяла участь у 5-у ювілейному турнірі з дитячого вуличного футболу «Кубок Карітасу», що відбувся 10 червня 2021 року, на столичному стадіоні ім. Віктора Баннікова. Свято спорту для дітей організовула волонтерська команда Caritas Ukraine, за підтримки Українська Асоціація Футболу / Ukrainian Association of Football.

В цьому році на турнірі зустрілись команди із Львова, Бродів, Чернівців та Нововолинська.

На урочистому відкритті змагань Перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко передав дітям вітання від головного тренера національної збірної команди України Андрія Шевченка та всієї команди, що знаходиться в Бухаресті, де готується до змагань Євро 2020.

Президент Карітасу України Андрій Васькович подякував всім організаторам та побажав командам гарної та чесної гри.

В командах, як і минулі роки, грали хлопці та дівчата, незалежно від рівня підготовки та соціального статусу. Підлітки, які відвідують молодіжні центри Карітасу у своїх містах, де отримують психологічну підтримку, працюють над характером.

Перемогу отримала команда з Бродів, нововолинці посіли 4-е місце.

Пам’ятними кубками були нагороджені кращий голкіпер, нападаючий та краща футболістка. «Леді футбол» турніру була обрана Багнова Вікторія з команди Карітас Волинь.

До підбивання підсумків турніру та привітань переможців долучились колишній футболіст і тренер київського «Динамо» Анатолій Дем’яненко та директор компанії «City Frans service» Андрій Перехрест. Кожна команда та гравець отримали кубки, дипломи та медалі. Тренери також отримали почесні відзнаки та пам’ятні подарунки.

Завершився «Кубок Карітасу» в конференц-залі Української асоціації футболу, де дітей привітали легендарні Анатолій Дем’яненко, Олексій Михайличенко та представник ФК «Київ» Єгор Копилов; юним гравцям вручили футбольні м’ячі та цінні подарунки.

Висловлюємо щиру подяку тренеру #PanasVadim за професійне керівництво та супровід юних спортсменів, нашим благодійникам: ТзОВ #ВІКІ, в особі директора #НечипорукаМиколи , ТзОВ «#ВМКУкраїна», в особі директора #ОлександраГоцка, підприємцям #БадзюньВіталійтаНаталії за допомогу в організаційних моментах. Дякуємо вам за підтримку та небайдужість до розвитку наших дітей. Бажаємо вам успіхів та процвітання!

За матеріалами сайту http://caritas.ua/…/volodarem-kubku-karitasu-vtretye…/

#КубокКарітасу #КарітасВолинь #Святоспорту #Ледіфутбол #Подякаблагодійникам

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *