| | |

ЛІТНІЙ ХРИСТИЯНСЬКИЙ ТАБІР В КАРПАТАХ «МАНДРІВКА З БОГОМ»

Розпочав свою діяльність літній християнський табір в Карпатах «Мандрівка з Богом», організований Центром для дітей та сімей Карітас-Волинь. Приватна садиба в смт. Славсько радо прийняла групу з Волині. Вже з перших днів табору учасники активно поринули у відпочинок.
Яскраві враження подарувала унікальна пам’ятка природи та будівництва, яка не мала аналогів у Європі – наскельна фортеця «Тустань». Спільно з гідом підлітки мандрували стежками захисників фортеці.
Тривалим тренінгом, під час якого відбулося знайомство, очікування, сформована групова згода завершився перший насичений день.
Сьогодні враження не менші. Похід на гору Погар запам’ятається своїми неймовірними краєвидами на селище та гори навколо нього. Катехетичне заняття, яке провела Вікторія Скриннікова, дозволило підліткам більше зрозуміти Бога. Поринули у творчість під час майстер-класу з плетіння кошиків від Тетяни Галицької. Відкриттям дня для дітей стала фантазійна гра в асоціації «Діксі».
Купання в басейні, настільний теніс, конкурс караоке та дискотека доповнили неймовірні враження другого дня. Позитивними емоціями й почуттям приємної втоми завершився наш другий день.
Мандруємо разом по Карпатським горам!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *