|

СВЯТО МИКОЛАЯ У ЦЕНТРІ ДЛЯ КАРІТАС – ВОЛИНЬ

В Центрі для дітей та сімей Карітас-Волинь, що опікується дітьми з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах відбулося свято Миколая. Підопічні центру поринули у казкову атмосферу, яку подарував гурт «Крок» під керівництвом Надійки Медведюк, ляльковою постановкою «Різдво для Еріки». Психолог Наталія Гавронська та соціальний працівник Олена Качорок провели два цікавих майстер-класи по виготовленню новорічних листівок та супроводжували дітлахів в творчому процесі. Учасники та гості свята переглянули виставу, яку підготували вихованці під назвою «Святий Миколай та чарівне зерня». Головною була теза, що кожен з нас може бути чарівником, який створить свято та подарує щастя близьким та рідним. Святий Миколай, у якому образі він би не був, творить добрі справи та допомагає усім нужденним.

Опісля вистави до дітей на свято завітав справжній казковий Миколай та його помічники янголи, які подарували дітям іграшки та солодкі подарунки. Дітлахи в свою чергу також приготували для Миколая подарунок – пісні караоке про Миколая. Радісний піднесений настрій панував впродовж свята. Щасливі, усміхнені, задоволені дітлахи сяяли щастям та радістю.

Висловлюємо щиру вдячність благодійникам, які надали подарунки для наших вихованців: директору Карітас Волинь о. Володимир Кметь за солодощі, Інклюзивно-ресурсний центр, в особі Оксана Макара за надане приміщення,ТзОВ «ЗПГ» за акварельні та гуашеві фарби, підприємцям Ніна Тиха та Леоніду Тихим за канцтовари, настільні ігри та книги, Мельник Світлані за смаколики від благодійного ярмарку в ЗОШ №3 та волонтерам за чудові іграшки.

Наслідуємо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

#КарітасДітям #Центрдлядітейтасімей #СвятоМиколая #Добрісправи #Подякаблагодійникам

 

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *