У Здолбунові відкрили Простір безпечний для дітей!

За підтримки Caritas international, Caritas Ukraine та Карітас-Волинь у духовному центрі парафії Святих верховних апостолів Петра і Павла облаштували чудовий дитячий простір. Придбали іграшки для найменшеньких, ігрову приставку Xbox, тенісні столи, мольберти та фарби для гуртка малювання.

“Діти, зранені війною, – це біль, який, напевно, відчуватиметься протягом десятиліть. Ми вирішили, що лікувати рани, які завдала ця війна, потрібно вже. Діти, які лишили свої домівки, своїх друзів на окупованих територіях, переїхали в нові міста. Вони тут нікого не знають, відчувають себе самотніми, психологічно зраненими. Парафія мусить максимально зробити для цих дітей”, – каже керівник проєкту о. Іван Хміль.

У день відкриття діток розважали аніматори, скаути приготували цікаві ігри та конкурси, а волонтери парафії – смачні частування. Волонтери Карітас-Волинь нагородили усіх активних учасників ігор наборами солодощів.

Дякуємо нашій фасилітаторці роботи з місцевими та релігійними громадами Katya Lytvynuk за координацію цього чудового проєкту!

+7

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *