Карітас-Волинь організував круглий стіл у Нововолинській міській раді для представників ліцеїв, соціальних служб та управління освіти.

На зустрічі презентували проєкт «Діти та війна» за підтримки Карітас Німеччини. Координатор проєкту Вікторія Скриннікова розповіла, що протягом трьох років у Центрі для дітей та сімей Карітас-Волинь будуть проводити соціально-педагогічну та психологічну роботу з дітьми, які постраждали від війни в Україні.

Активності проєкту – це тренінги за методиками «Безпечний простір», пригодницької педагогіки, професійної орієнтації та навчальні групові заходи щодо формування соціальних навичок.

Координатор Наталія Гавронська представила проєкт «Долаючи розломи в громадах» Цим проєктом хочемо посилити соціальну згуртованість у громадах шляхом психологічної стабілізації ВПО та інших постраждалих груп.

Долучитися до занять можуть місцеві та переміщені діти, підлітки, молодь та батьки, які проживають у Нововолинській громаді, а також ініціативні групи та інші громадські об’єднання. Участь у проєкті дасть можливість набути нових навичок та компетенцій під час різноманітних тренінгів та курсів, отримати психологічну підтримку та з користю провести вільний час.

Щоб дізнатися більше інформації про проєкт «Діти та війна» чи записатися до групи учасників, телефонуйте: 097 379 92 46 (координатор Вікторія).

Щоб стати учасником групи проєкту «Долаючи розломи», телефонуйте: 0675562766 (координатор Наталія).

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *