Відчуваєте потребу у психологічній підтримці? Приходьте на безкоштовні заняття із психологом!

Наталія Гавронська – дитячий практичний психолог, арттерапевт, тренер міжнародного проєкту з миротворчої освіти «Сила добра». Вона практикує ненасильницьке спілкування, проводить індивідуальні консультації, групові заняття, арт-терапевтичні сесії, тренінги.

Дитину варто відвести на групові заняття з психологом, коли ви бачите тривожність, страхи, емоційну нестабільність, агресивність, дратівливість, труднощі в батьківсько-дитячих стосунках, труднощі в адаптації.

Психолог проводить інтерактивні, тренінгові заняття. Індивідуальні консультації забезпечують глибший підхід до подолання викликів, пов‘язаних з психо-емоційним станом дитини.

Запрошуємо на групові заняття у вівторок і четвер о 10.00, 11.30 та 15.00 год. На індивідуальні консультації можна записатись за телефоном: 098 656 93 41.

Активності проходять за підтримки проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *