Розважальний захід у Центрі для дітей та сімей Карітас-Волинь об’єднав 50 дітей та підлітків. Назва заходу «ДружиТи» обрана невипадково, адже в наше місто приїхало багато учнів з різних регіонів України, в яких обмежене, а іноді й відсутнє коло спілкування. Ми познайомили і зблизили місцевих підлітків та дітей з різних куточків України. Під час інтерактивної гри «Острів» учасники вчилися працювати в команді. Після завершення гри підлітки обговорили свої враження, поділилися думками, як діяли групи та чи впоралися кожна із команд зі своїм завданням.

У другій частині розваг усі діти отримали призи від безпрограшної лотереї. А суперпризом стали три сертифікати від РЦ «Форест» на відвідування локацій за вибором. На завершення заходу під час дружнього спілкування у невимушеній атмосфері всі пригощалися піцою, фруктами та солодощами.

У відгуках звучали фрази: «Бомбезно», «Супер», «Нам дуже сподобалося», «Тут класно», «А коли буде ще?» Такі фрази надихають на подальшу працю.

Заходи проходять в межах проєкту «Діти та війна. Педагогічна та психосоціальна підтримка дітей та молоді, які постраждали від війни в Україні» за підтримки Карітас Німеччини.