ЗАПРАЦЮВАЛА ГАРЯЧА ЛІНІЯ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ “КАРІТАС-ВОЛИНЬ”

У благодійному фонді “Карітас-Волинь” запрацювала гаряча лінія допомоги. Охочі можуть зателефонувати на номер та отримати необхідну інформацію щодо надання одягу, засобів гігієни, ліків, продуктів та консультації психолога.

Внутрішньо переміщенні особи на території України можуть звернутись по необхідне за номером +380 (67) 886 85 38. Після дзвінка Вас зв’язують із консультантом благодійного фонду, який відповість на будь-яке запитання та допоможе вирішити проблему.

Оператор на початку розмови запитує, чи людина, яка телефонує, є переселенцем. Опісля користувач повинен обрати ту гуманітарну допомогу, яка його цікавить – одяг, гарячі обіди, дитяче харчування, засоби гігієни, ліки та інші необхідні речі. Також, зателефонувавши на гарячу лінію “Карітас-Волинь”, внутрішньо переміщена особа за бажанням може отримати консультацію у психолога.

Гаряча лінія допомоги працює з 9:00 по 17:00 у будні дні. Після завершення дзвінка оператор пропонує лишити відгук про здійснену роботу або ж скаргу задля покращення своїх послуг.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *