Карітас-Волинь провів щорічну благодійну акцію «Шкільний портфелик». Уже вдесяте наш фонд підтримує школярів із внутрішньо переміщених сімей, багатодітних родин, дітей загиблих військових та інших вразливих категорій необхідними канцтоварами для школи.

На подвір’ї Центру для дітей та сімей зібралося більше 120 дітей шкільного та дошкільного віку з батьками. Цього року, в умовах війни, підготувати дітей до школи багатьом сім’ям стало вкрай складно. Але матеріальний стан родини не може стати на заваді дитині отримувати якісні знання! Директор фонду о. Володимир Кметь привітав присутніх з початком нового навчального року. Побажав учням та їх батькам терпіння, наполегливості, бути активними та прагнути до знань.

Цьогоріч більш як 120 дітей отримали набори канцтоварів.

Дякуємо всім благодійникам, які долучились до акції цього року! Все це – зусилля простих людей, бізнес-структур, міжнародних благодійників – тих, кому небайдужі проблеми ближніх, і хто відчуває відповідальність за долю дітей у потребі. Особлива подяка Slava Ukraini Rovigo за яскраві канцтовари з Італії, а Sergio Sokol – за доставку з Італії, компанії Art-Express Ukraine – за 300 креативних наборів, підприємцю Євгенові Синякову -за шкільне приладдя, ТзОВ «ЗПГ» – за гуашеві та акварельні фарби, компанії Офіс Центр. Все для офісу, навчання і творчорсті – за зошити.

Нехай все добро, яке ви робите, повертається до вас сторицею!

+8

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *