Підлітки та молодь навчались позитивній комунікації у Центрі для дітей та сімей Карітас-Волинь під час заходу «Спілкуватися ОК». Тут щовівторка проводимо інформаційні та розважальні зустрічі для підлітків та молоді, і це сприяє розвитку стресостійкості та формуванню навичок рефлексії.

Цього разу учасники знайомилися з різними інтерактивними формами роботи в загальній та малих групах. Дуже швидко отримали знання про 5 кроків ефективного спілкування – STEPS. І це – справжні кроки, бо кожне поняття – як дотримуватись дистанції, говорити по черзі, тримати зоровий контакт, бути ввічливим, залишатись в темі – закріплювали вправою для практичного розуміння.

На зустріч ми запросили ініціативні групи молоді і домовилися з ними про співпрацю та втілення волонтерських ініціатив. Гітаристи Сергій Клімов, Герман Голян та Микола Приходько із ініціативної групи «Компас» та вокалістка Оксана Клімова зачарували душевним виконанням відомих музичних творів. Час пройшов неймовірно швидко, емоційно та ефективно.

Заходи проходять у межах проєкту «Діти та війна. Педагогічна та психосоціальна підтримка дітей та молоді, які постраждали від війни в Україні» за підтримки Карітас Німеччини.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *