|

ПЕРША У ЦЬОМУ РОЦІ ЗУСТРІЧ ЄПАРХІАЛЬНИХ КОМАНД З УСІЄЇ УКРАЇНИ

16-17 січня у Брюховичах відбулася перша у цьому році зустріч єпархіальних команд з усієї України у межах всеукраїнської програми «Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні».

Цікава та насичена програма дводенного заходу була спрямована на обговорення підсумків діяльності за 2017-2018 роки, а також планів на 2019 рік. Кожна єпархіальна команда представила реалізацію проекту у своєму регіоні.

Присутні ділилися інформацією про проведені заходи, розповідали про свої здобутки, проблеми, методологію роботи, пропозиції, досвід. Крім цього, задля профілактики емоційного вигорання, учасники взяли участь у тренінгу з комунікативними іграми і творчими завданнями, який провела психолог Карітас Полтава Ксюша Лашенкова.
Сердечно дякуємо організаторам та усім учасникам за прекрасний захід! Приємна атмосфера, спілкування, яке базується на повазі та розумінні, корисна інформація, нові знання, цікаві ідеї, обмін досвідом, жваві дискусії, спільна коляда – усім цим були сповнені ці спільно проведені дні великої родини соціального служіння УГКЦ.
#UGCC_Social_ministry #Соціальне_служіння_УГКЦ#соціальне_служіння_громади

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *