|

СВІТІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З СИНДРОМОМ ДАУНА

Сьогодні в Україні і світі відзначається Всесвітній день людей з синдромом Дауна. Мета проста і зрозуміла — привернути увагу суспільства до проблем тих, хто має особливі потреби, пов’язані з цим генетичним захворюванням. В цей день, по всьому світу люди одягають яскраві, різнокольорові шкарпетки, акцентуючи увагу на проблемі соціальної ізоляції таких діток.

На честь сьогоднішньої дати підопічні Центру для дітей та сімей Карітас-Волинь долучилися до флешмобу, організованного на підтримку сонячних дітей з однією відмінністю: шкарпетки не одягали, а малювали.

Для вихованців центру був організований майстер-клас по виготовленню незвичних кольорових шкарпеток в техніці дудлінг. Під час заняття дітлахи дізналися хто такі сонячні діти, і чому саме в цей день ми говоримо про них. Учасники майстер-класу натхненно розповідали про свої різнобарвні шкарпетки і спробували обрати найкращі вироби. Але кожна пара була особливою, яскравою та неповторною. Переможцями стали всі діти, які в результаті отримали солодкі призи. Вітання і сонця всім сонячним діткам, які дарують нам свої щирі посмішки і віру в нас!

 

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *