|

ЗАВЕРШЕННЯ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ “ШКІЛЬНИЙ ПОРТФЕЛИК”

Сьогодні відбулося урочисте завершення благодійної акції «Шкільний портфелик» для діток селища Благодатне. 35 школярів разом зі своїми мамами, бабусями та молодшими братиками і сестричками зібралися у приміщенні Благодатна селищна рада, аби отримати портфелі і необхідне шкільне приладдя перед початком нового навчального року.

Розпочалося вручення спільною молитвою за благодійників та благословенням діток на новий навчальний рік. Директор ВОБФ Карітас-Волинь отець Володимир Кметь розповів присутнім про дану акцію, адже вона вперше відбулася у Благодатному та, найголовніше, подякував доброчинцям, які підтримали «Шкільний портфелик».

Ми щиро і безмежно дякуємо усім небайдужим і милосердним людям, які допомогли частково зібрати потребуючих діток з Благодатного до школи! Загалом допомогу отримали 35 дітей з 20 родин: діти-сироти, діти з потребуючих, малозабезпечених і багатодітних сімей, дитина учасника АТО і діти, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Сердечну подяку складаємо пану Андрій Ласкевич за посильну фінансову допомогу 1 500 грн., на яку були закуплені 375 зошитів (лінійка, клітинка, коса лінійка), 35 ручок, 35 простих олівців і 35 лінійок!

Дякуємо усім благодійникам, які підтримали збір коштів на Українській Біржі Благодійності, на які були закуплені портфелики!

Вдячні Українська Біржа Благодійності – першій в Україні незалежній загальнонаціональній соціальній інфраструктурі онлайн-благодійності, завдяки якій є можливість врятувати або хоча б поліпшити життя конкретних людей! На УББ було зібрано 9 039, 10 грн для придбання портфелів.

Дякуємо мережі магазинів канцелярії Офіс Центр. Все для офісу, навчання і творчорсті за фломастери, альбоми, кольоровий папір та набори обкладинок для зошитів!

Висловлюємо вдячність пані Nataliya S Dunn та її друзям з Німеччини за подаровані портфелі!

Щира подяка компанії “ВІКІ” за дитяче рідке мило, яке також було вручене кожній дитині!

Дякуємо усім і кожному, хто у будь-який спосіб долучився до проведення акції «Шкільний портфелик»! Низький вам уклін! Нехай благословить вас усіх Господь і дарує вам і вашим близьким міцне здоров’я, мир та благополуччя! Діти неймовірно тішилися отриманими шкільними скарбами! Дякуємо! ❤️

#подяка_благодійникам #ШкільнийПортфелик #допомога_дітям #Благодатне

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *