|

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ НАЙОЧІКУВАНІШИЙ ДЕНЬ

День народження дитини. Здається, найщасливіший та найочікуваніший день для кожної мами, та й кожен малюк чекає цього дня… Як і всі діти, з нетерпінням чекала на свій день народження і маленька Даніела з селища Благодатне, яку з молодшими братиками виховує бабуся, не мама…

З допомогою небайдужих і добрих людей привітали з сьомим днем народження цю гарну дівчинку. Щоправда, день народження у Даночки був 23 серпня, але в той час вона відпочивала на озері Світязь у християнському таборі від Карітас-Волинь, тому свято для неї влаштували після повернення з табору. Чудові подарунки, теплі слова привітань, тортик зі свічечками, кульки, солодкий стіл з цукерками, фруктами та іншими смаколиками – все це створило справжню святкову атмосферу та подарувало дівчинці незабутні враження.

Висловлюємо слова найщирішої вдячності усім благодійникам, які допомогли привітати Даніелу з днем народження! Сердечно дякуємо пану Андрій Ласкевич за подаровані дві пари новенького, дуже гарного і модного взуття, а ще за великий пакунок цукерок і шоколад! Даніела була в захваті і щиро раділа, що 1 вересня на шкільну лінійку взує новенькі туфельки.

Також дякуємо за подарунки Благодатна селищна рада, Іра Желяскова, ВОБФ Карітас-Волинь та добрій людині, яка принесла одяг і дитячі книги!

Безмежно вдячні усім! Ваша допомога – безцінна і без неї навряд чи вдалося б створити таке гарне свято! Нехай добро, яке ви робите для ближнього повертається вам сторицею! Дякуємо!!! ❤️

Даночці бажаємо міцного здоров’ячка і щасливої долі! Нехай Господь завжди оберігає її, а Пресвята Богородиця огортає Своєю Материнською любов’ю та опікою!

#подяка_благодійникам #допомога_дітям #Благодатне

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *