ЗУСТРІЧ З ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЕМ

Нещодавно в Центрі для дітей та сімей Карітас-Волинь відбулась зустріч з учасником ООС – військовослужбовцем Володимир- Волинської 14 окремої механізованої бригади старшиною роти п. Ігорем. До цієї зустрічі діти готувалися заздалегідь: малювали малюнки, плели браслети з синьожовтих резинок, писали листи підтримки з привітаннями та побажаннями бути здоровими, берегти своє життя та швидше повернутися додому.

П. Ігор дуже цікаво розповідав про специфіку роботи військових, фізичну та тактичну підготовку військовослужбовців. Також в процесі спілкування діти дізналися про побут військових, про види амуніції (літню та зимову), що таке сухий пайок і чи святкують дні народження. Окремо військовослужбовець продемонстрував та розповів про тактичний рюкзак та що входить до його складу. Підлітки приміряли оптичні окуляри та захисне спорядження. Діти запитували чи страшно під час обстрілів, чи сильна українська армія, щоб перемогти ворога. Наприкінці заходу учасники зустрічі передали п’ятнадцять листів підтримки для військовослужбовців, які зараз знаходяться в зоні ООС в Луганській обл.

Напередодні святкування Дня захисника Вітчизни бажаємо Всім воїнам мужності, незламного духу, козацьких вчинків та відданості Україні та її народу. Нехай Пресвята Богородиця завжди оберігає своїм Покровом! Бажаємо вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі! Дякуємо Вам за служіння народу України!