Життєві цілі для людини дуже важливі. Їх наявність або відсутність впливає на її поведінку та вчинки. Визначення цілей допомагає людині зрозуміти, в якому напрямку рухатись, які знання та навички їй потрібно, правильно організовувати себе та досягати бажаних результатів.

Психолог Наталія Гавронська провела тренінг із постановки життєвих цілей для учасників соціального хабу «Сила добра». Учасниці формували цілі, розвивали здатність до самопізнання та аналізували свої сильні та слабкі сторони. Обговорили, як досягнути бажаного результату і що потрібно для досягнення цілей. Крім того, визначали свій потенціал, свої цінності, навички, таланти, ресурси, дари світові і сильні сторони.

У соціальному хабі організували зустріч учасників проєкту з представниками міського Центру зайнятості. Фахівці розповіли про нові можливості працевлаштування, навчання та перепрофілювання. Звернули увагу на умови самозайнятості та започаткування власної справи. Учасниці тренінгу розуміють, що вони у Нововолинську надовго, і тому бажають знайти роботу або розпочати власний бізнес.

Активності проходять за підтримки проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять, люди стоять та текст «прямуемо разом виконавець gız нмеччиною впо соцального хабу <сила добра> пройшли тренінг 13 постановки життевих цлей жинки визначали свй потенцал, своϊ цнност, навички, таланти, ресурси, дари свi̇товi̇ i сильни сторони. обговорили, як досягнути бажаного результату що потрибно для того, аби досягти своïх цлей y житт.»

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *