У соціальному хабі «Сила добра» Карітас-Волинь за підтримки ЄС та уряду Німеччини щотижня проводять заняття із оздоровчої гімнастики для ВПО. Крім фізичних активностей, батьки отримують корисну інформацію про здоровий спосіб життя.

Нещодавно тренерка групи здоров’я Валерія Чіткалюк організувала зустріч на тему «Режим харчування». Учасники дізналися, чому важливо приймати їжу щодня в той самий час і як це впливає на стан здоров’я та фігуру. Тренерка розповіла про основні продукти харчування здорової людини. Валерія представила піраміду здорового харчування: учасники спробували скласти правильний баланс свого раціону.

«Інформаційні зустрічі дуже важливі, адже вони позитивно впливають на психологічний, емоційний та фізичний стан людини. Вони додають знань про здоров’я та правильне харчування», – ділиться досвідом тренерка.

Активності проходять за підтримки проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять та у приміщенні

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *