ДІЯЛЬНІСТЬ КАРІТАС-ВОЛИНЬ МІСТИТЬ У СОБІ ЩОДЕННУ, ІНОДІ НЕПОКАЗНУ І НЕВИДИМУ ДОПОМОГУ ЛЮДЯМ

Діяльність Карітас-Волинь містить у собі щоденну, іноді непоказну і невидиму допомогу людям, які живуть у непростих життєвих обставинах, або зазнали якогось лиха. Для того, щоб реалізовувати навіть найпростіші завдання, які ставить перед собою «Карітас-Волинь», необхідні кошти, продукти, одяг, взуття. Але коли Господь посилає нам людей, які допомагають, підтримують, поділяють наші переконання – це стає можливим і це правдива радість. Саме до таких добродіїв відносяться отець Михайло Іваняк ЧНІ Panda Redemptor, отець Леонід Григоренко ЧНІ, отець Євген Задорожний ЧНІ, отець О. Михайло ГасякЧНІ та уся духовна родина Церква блаженного Миколая Чарнецького УГКЦ в Ковелі, які надали посильну допомогу на підтримку діяльності благодійного фонду “Карітас-Волинь”.
Сердечно дякуємо усім Вам, наші дорогі отці, брати і сестри, за те, що стали дієвим прикладом, свідченням жертовної, милосердної діяльності для допомоги тим, кому в житті доводиться найважче! Нехай добрий Господь щедро віддячить Вам за Вашу підтримку!

“Служіння любові чи «харитативна діяльність» виражає внутрішню природу Церкви та виявляє, наскільки живою є та чи інша парафія. Це служіння ближньому випливає з нашого закорінення в Христі. Діяльна любов ближнього є покликанням і завданням кожного без винятку християнина.

Парафіяльний рівень має слугувати фундаментом, на якому будується і діє служіння ближньому/ Лише тоді зможемо вважатися живими християнами, коли наші парафії стануть місцем, де піклуються про сироту, заступаються за вдову, допомагають убогому і розділяють страждання із хворими” (З послання “Жива парафія – місце зустрічі з Живим Христом”).
Дякуємо!
#Соціальне_служіння_УГКЦ #UGCC_Social_ministry#соціальне_служіння_громади #дияконія #подяка_благодійникам

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *