|

ШЛЯХ ДО ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ

В Центрі для дітей та сімей Карітас Волинь відбулося тренінгове заняття з вихованцями центру віком від 7 до 12 років «Шлях до здорового способу життя». Ведуча тренінгу, соціальний працівник Олена Качорок, розпочала заняття вправою на знайомство «Незакінчене речення: я люблю..», під час якої діти називали своє ім’я і говорили, що вони люблять найбільше.

Створилася доброзичлива та довірлива атмосфера, яка спонукала учасників до позитивної роботи в групі. За допомогою вправи «Правда – чи ні» ведуча заняття дізналася, чи знають діти правила особистої гігієни і що відноситься до шкідливих звичок.

Відповіді дітлахів показали, що всі вони знають основні принципи здорового способу життя. Творче завдання, яке складало основу тренінгу, полягало в тому, щоб дві групи вихованців центру створили власний шлях до здорового способу життя у вигляді плакатів. Після активного обговорення бачення заданої теми кожної із груп, представники команд презентували свої напрацювання, в вигляді плакатів, одноліткам. Рухливі ігри фізично розвантажили дітей та додали позитивних емоцій. Дане заняття сприяло отриманню нових та закріпленню існуючих знань щодо здорового способу життя.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *