|

«БОЖИЙ ЗАДУМ ДЛЯ ВАШОГО ШЛЮБУ», ЯКИЙ СПИРАЮЧИСЬ НА ІСТИНИ СВЯТОГО ПИСЬМА, ДОПОМАГАЄ ХРИСТИЯНСЬКИМ СІМ’ЯМ У ВСЬОМУ СВІТІ

Парафія Святих Верховних Апостолів Петра і Павла УГКЦ м.Нововолинськ м. Нововолинськ та Карітас-Волинь за підтримки всеукраїнської програми “Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні” (проект МБФ «Карітас-Парафія Святих Верховних Апостолів Петра і Павла УГКЦ м.Нововолинськ м. Нововолинськ та Карітас-Волинь за підтримки всеукраїнської програми “Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні” (проект МБФ «Карітас-України» та Відділу соціального служіння УГКЦ) вперше в місті започаткували курс навчання для подружніх пар «Божий задум для вашого шлюбу», який спираючись на істини Святого Письма, допомагає християнським сім’ям у всьому світі. Курс розглядає 12 тем, з різних аспектів сімейного життя, поєднуючи Божий погляд, зафіксований у Біблії, з практичним досвідом його застосування в реальних сім’ях.
23 вересня у #ЦентрДляДітейтаСімей «Карітас-Волинь» відбулася перша зустріч для подружніх пар, на якій було розглянуто першу тему курсу «Полишити своїх батьків». Даний захід відвідали 11 подружніх пар міста.
«Так то полишає чоловік свого батька й матір…» (Буття 2:24).
Вступне слово мав отець Андрій Коваль, духівник РХС / Рух християнських сімейЛуцького Екзархату, який і є ініціатором запровадження даного курсу у нашому місті. На зустріч була запрошена подружня пара зі Львова Адріан та Роксолана Лабай, які 15 років прожили у шлюбі, пройшли даний курс навчання, а тепер діляться своїми знаннями та досвідом з іншими. Подружжя Лабай розповіли, що означає “полишити своїх батьків”, що каже про це Святе Письмо, а також про активні дії для нової сім’ї і які основні причини, щоб не полишати батьків. Опісля присутні поділилися своїм життєвим досвідом, де обговорювали – чому молодій сім’ї важливо “полишити батьків”, в який спосіб ми можемо виявляти шану своїм батькам, що відбувається із стосунками у шлюбі коли батьки не дають подружжю жити самостійно, а також коли подруги залежать більше від батьків, ніж один від одного.
Наступна зустріч з новою темою для обговорення та вивчення запланована на 7 жовтня. Запрошуємо усі бажаючі подружні пари.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *