|

РОДИННЕ СВЯТО ДО ДНЯ МАТЕРІ

13.05.2019

В центрі для дітей та сімей «Карітас-Волинь» напередодні Дня матері відбулося родинне свято. Саме мама – найближча й найрідніша душа, перша людина в житті кожного, яка співає колискові та читає казки. Підопічні центру ласкаво запросили на свято своїх мам та бабусь. Гості та діти дізналися багато цікавих фактів про історію виникнення свята. Почули легенду «Розмова з Богом», яка розповіла про те, що дитина після народження отримує в подарунок ангела, якого називатиме мамою. Впродовж свята ведучі розповідали, як цього дня ми вшановуємо свою матусю, Божу Матір – Діву Марію та свою Вітчизну – неньку-Україну.

Всі діти долучились до участі та творчо проявили свої таланти: одні декламували вірші, співали мелодійні пісні, показували інсценізацію п’єски «Рахунок для мами». Інші дітлахи активно долучились до інтерактивних конкурсів «Попелюшка», «Мама іде додому», «Назви страву на букву…».

 Кожна мама напередодні заходу заповнила анкету про свою дитину та про себе, яку на святі в парі зі своїми дітками озвучила у грі-конкурсі «Анкета для двох». Вихованці центру разом зі своїми матусями були активними учасниками конкурсів та забав. Наприкінці святкування дітлахи подарували мамам власноруч виготовлені подарунки – квіти з гофрованого паперу, в бутонах яких були заховані цукерки. Кожна дитина підписала свою квітку, щоб саме вона дісталася мамі. Такі незвичні букети будуть довгий час прикрашати оселю і ніколи не зів’януть. По завершенні свята близько п’ятдесяти учасників поласували солодощами та соком. Святкування Дня матері – це чудова можливість висловити свою безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші мами, за їх безумовну любов, ніжність, розуміння і терпіння. Такі родинні заходи дають можливість приділити більшу увагу дітям, вони зміцнюють зв’язки між дітьми і батьками та допомагають краще зрозуміти один одного.

#Карітасдітям #КарітасВолинь #Центрдлядітейтасімей #ДеньМатері #Родиннесвято #Вдячність #Взаєморозумінняталюбов

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *