|

ЗНАЙОМСТВО З ЛЬВІВСЬКОЮ ОСВІТНЬОЮ ФУНДАЦІЄЮ

4 серпня  ЛОФ і Nastia Dyshkant і Nadia Matsibroda-Yanush вирушили в нову подорож  Україною, щоб особисто познайомитись та поспілкуватись з партнерами  ЛьвівськаОсвітняФундація.
Першими локаціями стали Нововолинськ та село Положеве у Волинській області.
У шахтарському містечку Нововолинськ ми зустрілись з представниками активної громади Благодатного, які в рамках програми Розвиток Волонтерства в Громадах готуються до реалізації проекту «Створення молодіжного центру в Благодатному». Спільно з Карітас-Волинь над проектом працюють о. Володимир Кметь та Олександр Топорівський — активний та прогресивний селищний голова у Благодатному.
У селі Положеве, що знаходиться неподалік від озера Світязь, отець Богдан Іващук разом з Марією Сидорук вже придбали багатофункціональний деревообробний станок й почали будівництво «Дитячо-молодіжної платформи «Майстерня талантів». Реалізація цього проекту відбувається в межах програми #Студї_Живої_Парафії.
Вже вкотре ми захоплені наполегливістю та активністю громади українських сіл та містечок. Дані по‘їздки дають зрозуміти, наскільки важливу роль відіграє жива комунікація між людьми, яких об‘єднує спільне, непереборне бажання робити Україну комфортнішою та надійнішою.
Вже завтра ми матимемо змогу поспілкуватись з партнерами ЛОФ із Києва й судячи з якості діяльності громади в невеликих населених пунктах, в столиці нас чекають нові, не менш приємні відкриття.
#ЛОФ_рекомендує: А ви знали, що в Shatsky National Natural Park розташовано більше 23 озер, найбільшим та найчистішим з яких є озеро Світязь? Проте влітку поблизу нього ніде й стати. На щастя, зовсім неподалік знаходиться затока Лука з тією ж чистою, м‘якою водою та значно меншою кількістю обгорілих спин туристів.
Подорожуйте, мандруйте, розширюйте горизонти й переставайте вірити чужим пліткам, бо лише на власні очі можна побачити й зрозуміти істину.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *